Da 26 sa iosom, oko 13 mi otpada na ios.. Ak ides na stariju generaciju ipada iskreno bih ti preporucio 2 generaciju.. Koja se u vrijeme dok sam ja jos radio u istyleu mogla narucit.. Jer im je to unazad godinu, dvije bila fakat najkvalitetnija generacija ipada dosad.. Razlika recimo izmedu 3 i 4 je 4 ima retina display i lightning konektor.. Isto bacanje novaca u principu na minimalnu i gotovo ne osjetnu razliku.. Npr. Ja imam ipad mini 2 a nova 3 generacija se razlikuje od mog po touch id home tipki.. Znaci neisplatljiva je, a svakoj prijasnoj generaciji odma cijena pada.. Po meni mini 3 nisu ni trebali onda izbacit. Tesko da ce neko platit 500 tinjak kn vise da ima senzor otiska prsta.. + mini 2 dolazi u 16,32,64 i 128 verzijama.. Ali svakako ako ide bilo tko na rabljeni ipad 9.7" model preporuka ili 5 generacija ili 2.. Mini i mini 2 su dobri, 3 po meni bacanje novaca jer hardver i sve ostalo isto.. A 9.7 novijih genracija nisam imao prilike isprobat niti sam se bacao nes u neko informiranje glede istih.. Ja imam trenutno oko 30tak igrica doduse ja igrice ne igram to si poskido buraz, frendica itd itd.. Imas ih od 70mb do preko par gb isto ko i na na androidu.. Od korisnijih barem meni stvari imam ti office, i tako neke administrativne app.. 6-7 app za navigaciju.. Sto se tice cijena da istina ljudi ponekad traze previse jer je to jabuka.. Primjer bilo vec neko vrijeme stigao iphone 6 frajer na njuskalu ga daje za 3700 novi, dok neki tam specijalac 5s daje za 3500.. I tak imas svakakvih specijalaca po njuskalu zato se tu i tam nade kvalitetni oglas za ios ili mac os uredaje..