View Single Post
Staro 06.02.2016., 22:58   #444
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor GoGzS Pregled postova
Tolko od mene kao WP dev-a koji ruku na srce, zadnja 3 mjeseca na Mac-u uci iOS development
Mislim da si si s ovim sve rekao .

IMHO, app gap nikad neće zatvorit. Jednostavno 1-2% market sharea je samo 1-2% market sharea, u području (aplikacije) gdje ROI gotovo nemoguć ili ne postoji. Ako si developerska firma ne vidim zašto bi ti se dalo zezat s WM kad jedan Facebook ili Google, koji praktički imaju neograničene resurse i ljudstvo, ne žele napraviti ništa za WM. Pa Google nije napravio library za prikazivanje oglasa u aplikacijama na WM od 8.0 (na 8.1 biblioteke ne rade, a kamoli na 10), a to im je core business.

Isto tako, ne vidim zašto bi developerima aplikacije za Windows bile zanimljivije od Windows Mobilea, pogotovo što osim touch supporta i neke UI/UX univerzalnosti ne nude ništa bolje od njihovih punokrvnih pandana (tipa VLC ili šta ja znam - Skypea) ili da su imalo bolje od klasičnih web aplikacija. Osobno koristim samo Weather na 10-ki

MS je WM kola pustio nizbrdo kad je otpisao Nokiju prošle godine, i kad su počeli razvijat bolje vlastite aplikacije za druge platforme, nego za svoju.
tutix je offline   Reply With Quote