View Single Post
Staro 06.02.2016., 22:54   #3194
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor viking.software Pregled postova
da se malo ubacim - nije li 16gb storagea malo? vidim po forumima (našim i stranim) da svi žale što su uzeli 16gb verzije.
Je istina, apple ima tu usranu politiku ako zelis vise, plati vise.. Zato furaju taj po meni vise besmisleni storage od 16gb jer znaju da su vise manje ljudi svjesni da je to premalo.. Opet dostupno je onima "slabije" financijske moci, jer cijena ide gore kako memorija ide gore i to je razlika od gotovo 3k + kn od modela sa 16 do modela sa 128.. Sto su i sad po novom napravili 16, 64 i 128.. 16 je premalo, a skupo.. 64 je vise nego dovoljno a preskupo.. 128 je po meni vec preseravanje. Nepotrebno.. 32-64 cisto dosta.. Sad opet ovisi za sta koristis.. Ja osobno imam iskoristeno oko 26gb.. A app imam od ovakvih do onakvih, knjiga svega.. 16 je oke ako ne planiras bubat previse slika, filmova i muzike.. Jer ja iskreno ako zelim film usb na tv, muzika opet komp i slusalice.. A ipad je cisto da nesto prosurfam na brzaka bez da palim pc ili laptop, a opet dovoljno velik ekran da sve vidim.. Sad naravno ovisi od korisnika do korisnika.. Nekome ko planira koristit tablet za te osnovne stvari surfanja s pokojom app 16 je oke.. Pozeljno za izbjegavat al oke..
devaa je offline   Reply With Quote