To i je smisao BBa, tanka sve sta rokas na njega, a kad te jednom skine odes u mp3. Nagato je jedan od onih BBova gdje je gadan za cruisere na range, a ako mu pridjes na 6-7km za torp run, onda ima brutalne secondarye.
Inace cruiser koji potopi BB je vise sreca nego skill (ako je duel u pitanju). Toliko rnga je u igri da spread sta treba da promasi pogodi nekim strey shellom i napravi cudo od dmga.
100k do Yamata. Ili 70 ako spalim free exp.
Face forward brod moze tankat, 1 tirp, jedna iowa i 1 NC, ispred mene na 10-12km, svi se vrte i daju mi broadside, ja dijelim shotove sakom i kapom, 3 hita u pravo mjesto..1200 dmga. Za popizdit od muke sa topovima. Da ja drugi bb unutar 10km direkt u citadel area pogodim sa par shelova i dmg nikakav, a kut postenih 90. Na kraju su mi unistili sva 3 topa jer sam jebo jeza ako im dam broadside a oni preglupi da mi dodju sa boka. Dobili su rundu, naravno, al komedija sa nepouzdanoscu topova. Ovo nisam iskusio sa Nagatom il Amagijem. Kad te topovi hoce, opalim 4-5 citadela na NC il Iowu, cruisere overpenam redovito sa broada, al danas sam unakazio 2 pepsikole a plovili su direktno od mene, pogodim ih u dupe i opalim citadele, go figure.