View Single Post
Staro 06.02.2016., 01:18   #1497
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Jao da, kako smo ih pomeli u toj - skoro tužno za gledat kako su se razbježali, ono sudaranje kad su vidjeli da nas dvojica jurišamo naprijed.

EDIT: Ne sjećam se Colorada, ali bio je Hipster s njima. I ona dva Nurnberga koji su jedan po jedan izvirili iza otoga za vježbu gađanja na 10 km.

Pred spavanje, Mutsuki at its finest - kad ownaš sa T-6 brodom u T-8 partiji:

Ovaj Concealment Expert skill zlata vrijedi. Na mapi Trap dolje na onoj A bazi gdje je tarapana plovim mirno i od svega par tier-a više imam skoro 2 km bolji concelament = spotanje za svoj tim. Farragut u capu i nije mu jasno što ga je spotalo, dimi i daje petama vjetra. Rješim Amagija, zatim tog Farraguta kad je s druge strane probao ući u cap. Tu su već se ohrabrili i krenu svi u A pa sam morao bježat i jedva živu glavu izvučem. Dok bježim vidim ide Myoko na 4km taman između dva otoka sa sjeverne strane. Kako je spotan od mog tima, lansiram jedan spread od 3 torpeda jer mi je drugi Cleveland onesposobio. Sva tri pogode i pada i Myoko - one shot kill.

Vidim da mi tim nije baš bistar, gubimo brodove brže nego ih ja potapam. Sad kad su capali A, cijeli njihov tim juri prema B. Dakle moram i ja na B da makar zaustavim cap i onemogućim ili usporim gubljenje bodova. Uletavam i pri tome lansiram torpeda na Sexico koji je na pol HP-a. Pada i on, a mene rješava Colorado jer sam se izbjegavajući granate nasukao.

Osvoje nam sve tri baze, Shokaku jedva izbjegne torpeda od Lexingtona i ostane na 100 HP-a a Aoba uspije završit Clevelanda. Dobivamo na minimalnu razliku bodova jer je vrijeme isteklo. Kakva partija.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 06.02.2016. u 01:38.
T}{OR je offline   Reply With Quote