View Single Post
Staro 05.02.2016., 23:08   #1496
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
I evo nova optuzba, da koristim super defence hack, jerbo sa izumo stojim anglan i igram se sa 1/4 brizne il rikverc dok ima meta sta plove broadside. Enemy izumo plovi, naravno, broadside. I dere se u chat kako je nemoguce da mi ne radi dmg....cak ga je i njegov tim izgadio. Majke ti mile, kako ti debili uopce dodju do T9, a uskoro i do T10 broda.
Pitaj Thora kako su se proveli Amagi,Carolina,i mislim Colorado.... I jos neki cruiseri kad smo ih nas dva sistematicno otjerali sa Carolinama uz pomoc Mitre koji ih je strasio svojom tašnom(salu na stranu,oneshotao je cruisera u par minuta gejma)
Ja sam se najprije zaletio nosom ko konj na Amagija sa full speed i na jedno 14 km potego rucnu i u rikvers,dok je Thor kraj mene se pozicionirao,a Mitra se suljao izmedu svega toga i onda smo kombinirano jednog po jednog... Ta kooperativnost ih je tako zbunila da se cini mi se neki cruiser zabio u Colorada,ili Carolinu,Amagi nije znao kud skrenuti,citadele se dijelile ko slatkisi .... Zao mi je sto nisam snimao taj game