View Single Post
Staro 05.02.2016., 16:02   #895
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor Dcos Pregled postova
Preko kabla radi odlično.

Probati ću ti pojasniti Mobitel i Chromecast su mi primarni uređaji za konzumaciju internet sadržaja.
Netflix. Popcorntime i Showbox (castanje na chromecast), Muzika isto chromecast.
Laptop palim samo kada imam nekog ozbiljnijeg posla.

Plus ne radi se od 80Mbps nego 50Mbps

Telefonija mi je apsolutno nebitna, telefon ne koristim (ni ne posjedujem) tako da ću vjerojatno (ako ne uspijem složiti ZTE da radi kako treba) uzeti neki bolji dual band AC router (Razmišljam o TP link Archer C2 ili C5).

Idealno bi bilo da ga mogu spojiti direktno u ONT, i ZTE potpuno maknuti iz priče. Ne znam je li to moguće?

Skeniranje mreže je bilo prvo što sam probao. Dosta je veliko zagušenje na 2.4GHz (cca 10 mreža ništa na 5GHz) no ne prestrašno. ZTE je postavljen na najbolji kanal i svaki put kada ga pratim je najjači signal.
Ako ti uređaji podržavaju 5.8ghz, uzmi neki abgn router, ne treba ti ac jer je šansa da podržavaju ac dosta mala, ipak je to nov standard. ili kako ćeš. za moje potrebe je i stari b standard više nego dosta, za malo skajpanja na tabletu.

imaš onu veliku temu o fiberlandu gdje su govorili kako stavit svoj router na ont.
jp_rv je offline   Reply With Quote