View Single Post
Staro 05.02.2016., 04:14   #434
AtOmIc
Premium

AtOmIc's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor NeooS Pregled postova
Meni također, radi loše dosta.. Al štaš. Poždero mi na mobilnim podacima u 7 dana Sustav 2GB prometa. Na Edge otišlo 300mb, itd.. za usporedbu. Kako god ograničio pozadinske podatke, ne radi..
Imam ovaj insider od 9.mj. i polako mi dojadilo čekat službenu 10tku jer mi idu na živce sve više ove sitnice (koje sam prihvatio instalacijom insider app,da ne bude da nisam svjestan) i ozbiljno razmišljam o vraćanju na 8.1. Jer kak su krenuli 10ka neće prije 6.mj.
postoji određeni bug po pitanju potrošnje interneta na win 10, ne sjecam se vise sta ni kako ali probaj malo otraziti po netu, mislim da je windowscentral.com imao clanak o tome. Također ako se dobro sjecam postojao je work around da se zaobiđe taj problem.

Sto se win 10 tice meni ovaj novi build radi manje vise isto kao i prosli. Neka mi kaze tko sto hoce ali win 10 je u teskoj beti jos uvijek. Sto je sramota s obzirom na to da se mobiteli s njim prodaju, te da su ga obećali za kraj 2015 godine a evo sada 2 mjesec 2016. i updatea ni blizu. Ja osobno mislim da do 4 mjeseca nema sanse da srede win 10 da radi kako spada na mobitelima.