Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.02.2016., 21:23   #19527
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Ma da? Kakav je američki način vožnje i koje su razlike naspram našeg načina vožnje?
Noramalan, defanzivan način, puno gužvi, puno vozačke kulture.

Citiraj:
I za mene su blesavi. Šta reć o "narodu"(vozačima) koji govori pola stoljeća naši auti su najbolji jer imamo puno kubika i jebe nam se kolko troši?
Kaže tko? Ameri? Teško. Ako amer želi kupiti nešto dobro, kupi europljana ili japanca.

Citiraj:
Onda svojim odlukama dignu cijenu nafte na globalnoj razini te onda pričaju o "ustavnom pravu" jeftinog galona,odjednom njihovi isti ti auti više nisu najbolji,pojavljuju se japanci i europljani a one tvornice koje nisu propale uvode na glavni banner prodaje auta MPG stavku. Da ih neznam par mislio bi da imam posla sa retardiranim ljudima...a dizelu se opiru ko da je sotona,kamionsko gorivo kažu,ne vozimo tenkove kažu....opet simptomi blesavosti i opet će ispasti budale. Dizel povećava udio u SADu rapidno ponajviše zahvaljujući njemačkim autima. Glupo su blesavi,.... btw,znaš li da u USA manualni prijenos zabilježava rast prodaje već 4. il 5. godinu zaredom?
Politika je jedno, biznis drugo. MPG je nešto što je njima u reklamama još od krize sedamdesetih, zadnjih 20-ak godina (od kraja devedesetih) izraženije zbog rasta cijene goriva.

Odi i vidi koliki je to "rast prodaje" - kao i dizelaše moraš ih tražiti svijećom. I sad kad sam tamo se stresem kad čujem dizelaša koliko je to neobično.

Citiraj:
Yuga su uzeli iz jedinog razloga šta je malo trošio zaboga....10L/100km
Je, baš.