Citiraj:
Autor Vuco
Dobio ponude za plin. Realno idu od ~6600 za LPG Tech i AEB (s time da su injektori Barracuda), 7000 za Landi Renzo EVO te 500 više za OMEGAS. BRC je isto toliko, 7500kn. 1000kn još za atest.
Ima tko možda kakav savjet, gdje i što ? Ovo su u pravilu ponude najhvaljenijih instalatera u HR.
|
Bihać all the way,shema radi,isprobano....bez atesta 2600,novi vlasnik peugeota presretan,isto mobile app štelaš sam ak se oš zajebavat nagrade i kurci palci...servisiraš ga u Podsusedu jer tamo ideš po papire nakon Bihaća
U međuvremenu sam se vozikao u A klasi,ubo u švabiji prije 2 tjedna B klasu 2011 200CDI...ali auto nije za mene i za grad. + fali mi mjenjač...iako je automatik fali mi hebena palica
NIsam mogao vjerovat da je Peugeot 307SW udobniji za sjedenje i duže relacije od Merca...al eto dogodio se i taj dan. B klasa bu starom a ja bum si po Smarta dizlo....jer mi više u životu ne treba
Citiraj:
Autor mamutarka
ostatak što čujem kaže da tko proba ne vraća se više, jel jednostavan prelazak s manuala na auto?
|
Mamutarka,sretno sa Citroenom,PSA koncern više u moje garaže nebu ušao nikada. I odvozi ga prije,slabe mašine i automatici nisu se pokazali kao moj forte u životu....dobra stvar je kaj ga uvijek možeš načipat "kod frenda u garaži" ak bu falilo
I nije težak prelazak,samo se prisili da ti lijeva noga ne radi ništa i sve bu bilo ok
Inače prva kola 2000. w124 automatik i RWD....otprilike ko da te s temeljne obuke pošalju u prvom landing shipu na Omaha Beach 44'...i odtad se šaltam

ako čikaš u autu automatik je blago bez kojeg se ne može...
Citiraj:
Autor Garro
Davno sam mislio da su Amerikanci blesavi jer ne znaju voziti manualni mjenjač, danas shvaćam da su pametni jer automatik zbilja pojednostavi vožnju. Gas, kočnica i volan, sve ostalo je bespotrebno. 
|
To šta automatik pojednostavljuje vožnju nije razlog da ameri odjenom nisu više blesavi.
Stare automatik getribe su bile spore i nepouzdane. Samim time i nesigurne a zbog nepreciznosti su auti trošili i do 30% više. Danas se to smanjilo koliko ide.