Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.02.2016., 08:34   #19476
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Dobio ponude za plin. Realno idu od ~6600 za LPG Tech i AEB (s time da su injektori Barracuda), 7000 za Landi Renzo EVO te 500 više za OMEGAS. BRC je isto toliko, 7500kn. 1000kn još za atest.

Ima tko možda kakav savjet, gdje i što ? Ovo su u pravilu ponude najhvaljenijih instalatera u HR.
LPG Tech je nešto poznatiji vani, kod nas mislim da ga jedini ugrađuje Auto TIm nakon što je izgubio licencu za Landi Renzo zbog muljanja. Prednost su mu jeftine dizne za zamjenu van garancije. BRC je najbolji, mana su mu skupe dizne, 800kn komad, inače BRC ima jedne od najboljih dizni (brzina, kapacitet)
Za Landi Renzo je sad ovlašten Cepelin, isto ok uređaj. AEB je radi unutrašnjost plinskih kompova, i on je i u LR i u BRC-u.
Mana LPG Techa je kak se odjednom kod nas pojavio, tako možda i nestane, kao i mnogi drugi "No name" uređaji.

BRC i LR su tu već desetljećima, podrška je odlična, sve se zna o njima.
Osobno sam se prošle godine odlučio za kombinaciju Stag 4 ecu i Hana dizne, po mom mišljenju dobra kombinacija. Isparivač i ostalo nije toliko bitno, al ecu i dizne da.
Stag je najviše od svih napredovao, čak i od ovog "svetog trojstva" u LPG svijetu.
SA bivšim autom i Stag 300 ecuom i Valtek diznama sam napravio 200 000km na plin bez greške, redovna reparacija dizni i samo gas

U koji auto si rekao da ćeš to ugraditi.
lowrider je offline   Reply With Quote