Baš sam i ja čitao RU prijevod, vidim kod nas fali pol stvari u opisu.
Da, pojačan je dmg topova na većem dometu a smanjen na srednjem i kratkom dometu radi kompenzacije. Uz to smanjeni su i navedeni bonusi od fokusiranja i
Defensive Fire consumable-a.
Ali zato imamo novi skill 4. reda za ručni fokus AA paljbe. AFT sam primarno uzimao za povećanje dometa secondary topova i AA kišobrana. Sumnjam da će mi taj novi AA skill na 4. redu biti korisniji jer ovako ne moram biti zalijepljen za BB koji pratim i sa Pensom mi je domet 7,2km.
EDIT: Tim više jer Pensa i New Orleans imaju 127 mm/25 secondary topove. Originalno im je domet bio 5, sad pada na 4,2 km. Sa dva puta 20% bonus od upgrade-a i AFTa novi max domet biti će 6 km...
Last Stand maknut na 2. red. Super, sad ako hoću
Concelament Expert,
Last Stand i
Torpedo Armament Expertise moram jedan izbacit. Izgleda da ću morat uzet taj novi
Torpedo Acceleration sa Mutsukijem i izbacit
Torpedo Armament Expertise za - 10% reload...
Btw. AFT sad vrijedi za 139 mm (uključno), ne 130 mm kao što je originalno pisano.
EDIT2:
Survivability Expert je IMHO apsolutno nepotreban skill, i totalno retardiran. Yamato preko 100 soma HP??!?!
EDIT3: Dodatni info sa RU servera:
http://forum.worldofwarships.eu/inde...t__520#topmost
Citiraj:
The impact of AFT on main caliber guns will be reduced to caliber up to 139mm, yet on the secondaries, it will still be 155mm caliber guns.
|