View Single Post
Staro 01.02.2016., 12:41   #1412
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
@Lun

Odavno je poznato da WG ne jebe 2% svoj comunity. Ovo je jos samo jedna u seriji idiotizama za raspalit igrace.
AA je retardiran, jer tvoj brod ima neki sumnjivi arc za AA, neznas sta puca ni koliko, koliko trebas i jel uopce trebas brod okrenit za AA efikasnost i pored svega toga hoce tvoj AA ista i pogodit. RNG all the way.
Manual drop je vise manje gotova stvar, zrtvovat ce par aviona i bacit drop na 2 cm od tebe, nema shanse izbjec torpeda.

Glede lovaca, ujedno je i razlog sta sam odustao od CVa, US lovci bi mi samljeli sve fightere sta imam i dalje sam gotov. Onda mi na miru pokolje ostale avione i ja sam beskoristan. Prodao CV i neka se gone sa tim balansom.

T9+ cruiser play, pa da, odjednom igra za cruisere postaje uzasna. Svi imaju 400mm+ topove, ako te ista zakaci sprijeda il odzada sve prolazi i eto citadele, dometa nemas za napucavanje. Netko ce rec da lovis cruisere il DD, tko to kaze on je idiot. Onaj sekund kad zapucas vidljiv si svima i samo je pitanje hoce li te BB gadjat il ima drugu metu pod boljim kutem. Nije bitno sta si im ti najmanja prijetnja, on tebe gleda kao farmabilni dmg ili exp. Strategija tu nema sta radit, pucaj u sta mozes i briga te. Dmg = exp = lova.

Za idiote u T9+, standardno. Dere se hax jer mu je netko digao 50% hpa, nezna sta je citadela, drugi nezna sta je manual drop il fighter ability. Takve budale citas na forumu...zali boze. Al naravno da ima svega jer igra nema tutorial posteni.

@ Thor

Nje bitno jel on noob jer se ne mice ili ne, dok nasa ekipa ne probije line, ili nas CV odluci snipeat drugi CV, on moze na miru da radi sta hoce. Ako bas hoce pratit svoju flotu dok probija flank, opet stoji dovoljno iza da ti nije nit spotan nit u dometu, sta mi je isto da stoji na A1 il 5km iza svoje flote ako ga nit vidim nit mogu gadjat.

Gledam dosta kako igraju iChase i Ferdi, pratili ili ne pratili flotu, 3-4 killsa bez problema dok stoje u pozadini. Kako bi poginili? Snipe od drugog carriera ili bi pao flank i neki DD bi se provukao. Al uglavnom medju zadnjima.

BladeRy je offline   Reply With Quote