View Single Post
Staro 01.02.2016., 11:21   #1408
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Gledaj, po meni je CV gameplay ko artiljerija u tenkovima, stoje skroz iza i rokaju. Dok se oni naprijed muce sa anglanjem i izbjegavanjem shotova, oni u miru rade svoje. Nije problem izbjec avione kad si na miru i imas mjesta za manevriranje. Razlog sta CV obicno krepa medju zadnjima, osim ako se koji heroj DD ne provuce.
Nije točno. CV koji samo stoji iza odmah znaš da je n00b i to se tako ne radi. Samo tražiš nevolje ako ti se provukao DD, još gore na višim tierima gdje je CV sniping itekako aktualan.

Dobar CV igrač se nakon svakog napada miče i prati svoju flotu. Em možeš prije opskrbit avione nakon napada em imaš zaštitu svoje flote. I njemu treba CA zaštita, te uz to dobro igranje CV-a traži stašno velik multitasking. Moraš bit svugdje na mapi skoro stalno, i još k tome vozit svoj brod i ne nasukat se.

Cross spread se koristi za mete koje puno manevriraju. Inače za brodove sa dobrim AA ideš na grupiranje eskadrila. U protivnom će ti malo koji torpedo proć do mete. A grupirana eskadrila napada iz samo jednog smjera - tako da je tu lako za minimizirat broj pogodaka na način da kreneš skretat prema njemu prije nego su u poziciji za napad. Ako baciš oko na guide koji sam linkao, ovisno o smjeru iz kojeg ti prilaze avioni moguće je itekako imat efekt na njihov "vijek trajanja u zraku" na način dal skrećeš od ili prema njima.

Druga strana je što onda moraš bok pokazivat neprijatelju, ali to i je jedna od poanti CV-a.

Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Manual TB drop je nešto što naučiš dok dođeš do Boguea, ostalo se svodi na pošalji svoje lovce na protivničke i moli se RNGu. Doslovce nemaš nikakvog utjecaja na ishod Air-to-air combata, koji se uglavnom odlučuje:

- ako US lovci idu na IJN, US lovci pobjeđuju jer ih ima više

- lovci višeg tiera melju ove nižeg tiera (na Indyu sam imao onaj capt skill za AP kad se boriš protiv lovaca više tiera pa me ranger samljeo, tako da je taj skill upitan i beskoristan na najvećem tieru)

- ako su avioni istog tiera, prevagu može donijeti modul za Airctaft efficency i Aircraft survivability skill, iako i tu glavnu ulogu igra RNG. Neka air grupa izgubi avion u prvih par sekundi fighta sa protivničkom air grupom istog tipa i tiera, ne pomaže nikakav modul ili capt skill.
Fighter barrage je od zadnjeg patcha totalno promijenio fighter na fighter borbu. Znam to jer sam sa jednim lovcem uspio AS loadout američkih CV-a spustit na zanemarivi minimum u par partija. Tako da je to sad postalo dosta dinamično i možeš efikasno samljet nekoliko eskadrila.

Na T7 IJN CV dobivaju Zero lovce kojima dmg output raste osjetno. A na T10 IJN CV ima bolje lovce ako je za vjerovati ovom guideu koji sam linkao gore.

Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Eklatantan primjer toga je WoW, koji je takvim pristupom pao na vrlo niske grane po broju pretplatnika. Tu i tamo pokušavaju udovoljit communityu (sa ovim legendary oružjima u nadolazećoj ekspanziji), dok je recimo PvP u totalnoj banani već godinama, i ostat će tako.
Potpis. Nisam nikad igrao, ali puno frendova je. I svi mislie isto. To je sad dumbed down igra za djecu. Još kad vidim da netko to na službenim WOWS forumima navodi kao primjer balansirane igre...

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 01.02.2016. u 12:41.
T}{OR je offline   Reply With Quote