View Single Post
Staro 01.02.2016., 11:11   #1406
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Gledaj, po meni je CV gameplay ko artiljerija u tenkovima, stoje skroz iza i rokaju. Dok se oni naprijed muce sa anglanjem i izbjegavanjem shotova, oni u miru rade svoje. Nije problem izbjec avione kad si na miru i imas mjesta za manevriranje. Razlog sta CV obicno krepa medju zadnjima, osim ako se koji heroj DD ne provuce.

Kad si u borbi, e onda je veselje, il je tunnel vision pa ih ekipa ne vidi ili jednsotavno da bi izbjegao avione moras okrenit broadside na ekipu i primit sta primis. Za efektivnu igru protiv nosaca ti treba AA cover il od cruisera il od tvog CVa, a teamplay je ono sta u ovoj igri rijetko vidjas. T9-10 BBovi imaju rudder time da ti se zgadi Izumo 26 sec, Yamato 22sec, Iowa 25, Montana 22, znaci kad ih uhvatis u turnu na krivu stranu vise manje su gotovi, je da ce AA mozda poremetit spread, al opet ce popit koji torpedo, ako CV posalje lovce da zauzmu AA fire, mozda popije i cijeli spread. A bolji CV za vjestije mete koristi cross-spread.

DDovi mi manje idu na zivce, on je barem u prvoj liniji borbe, ako ga spota drugi DD postaje primarna meta svakome tko ga vidi, ako se izvuce - izvuce.

BladeRy je offline   Reply With Quote