Zato vjerojatno i idu na micanje svih paluba sa 2xTB na američkim CV jer su sa svojim gustim torpedo spreadom mogli sa dvije eskadrile one-shotat skoro sve osim Yamata ili Montane.
Još jedan razlog i bonus imat 2 iste eskadrile je grupiranje kako bi u jednom naletu ih više preživilo odnosno moglo izbaciti bombe. To recimo moram radit protiv brodova sa dobim AA koji su viši tier od mene. Jer kad AA može (otprilike kad se RNG uzme u obzir) 3-4 aviona poskidat - a ovako ih sa obje TB eskadrile imaš 8 dakle 4-5 sigurno stigne izbacit torpeda. Kod amera je to bilo 12 sa puno gušćim spreadom!
Tako da vidjet ćemo kako će taj AA nerf / promjena se odraziti na stvari. Ali žao mi je ekipe koja je izgrajndala do Midway-a jer će ga primit naveliko sa 0.5.3 patchem.
@ BlateRy: btw. molim te nemoj CV zvat "skycancer" kad se korištenjem pravilne taktike vrlo lako može porazit i najboljeg CV igrača ako znaš što radiš i razumiješ CV taktiku. Ovaj guide je odličan za to:
http://forum.worldofwarships.eu/inde...carrier-guide/
- čak i ako ne voziš CV, samo razumjevanje što je potrebno za efikasan manual drop i kako izbjegavat / minimizirat njihov efekt puno koristi
I mene je u početku iritiralo to s avionima koji te najednom spuste na minimum. Kad sam malo pročitao i još bolje sad kad aktivno igram CV-e mogu popit torpeda ili bombe isključivo svojom krivicom. Čak i kad me u Koniju torpedirao lik u Independence-u, to je bila moja krivica. Imao sam tunnel vision na DD koji sam ganjao i nisam vidio avione koji mi prilaze. Identična stvar kad popiješ citadelu jer nisi vidio brod koji ti je izronio iza ugla.
EDIT:
Citiraj:
Autor BladeRy
Pored DD buffa od proslog patcha, sjebali su CA i BB uzasno.
|
Ne mogu komentirati više od T8 ali sa Carolinom nemam nikakvih problema s torpedima. Okretna je sasvim dovoljno, a 44% (ukupna vrijednost) povećanje dometa otkrivanja torpeda sa Vigilance skillom i Aquisition upgradeom je sasvim dovoljna za lagodan život BB-a na T8 (kad nije Shimakaze u igri). CA nerf radi torpeda - s time se slažem jer će malo tko uzet aquisition sa CA. Sada je Vigilance must have skill 3. reda za sve T8+ CA.