Ako ima zastitni sloj tanke folije ispod tipkovnice, ( predpostalvjam da ima ako je moj Pro iz 2009 imao

), to je zastitilo elektroniku / bateriju. Tipke se vrlo jednostavno vade / umecu nazad, a tu promjenu osjecaja prilikom tipkanja je izazvao kak i sam kazes, secer, koji se nastanio u mehanizam tipaka ( koji pak je jako sitan i precizan ).
Ili ga odfuraj osobi za koju znas da je imala na servisu minimalno 5 Mac-ova pod svojom rukom ili pak u ovlasteni servis.
Kazem minimalno 5 Macova, jer kad se " vulgaris
ja-sam-najpametniji mester " uhvati istih, najcesce strgaju neki od skrivenih flat kabela ili pak silendzijski oderu navoj na vijcima / potrgaju plastiku na mjestima gdje ima plastike. Macovi su kompletno druga prica od klasicnih laptopa.
* White ( plasticnjak ) iz 2007 mi je pokisao na gazi ( izlilo se 1L kisnice s cerade, drito po tipkovnici / ekranu ), radio je nakon susenja do kad ga nisam prodao. ( Radi dan i danas kod 2. vlasnika )
* Od frenda Pro 2010 bio je zalijan u 3 navrata sa po deci-deci i pol redbull-vodke, te radi dan danas. ( 2. vlasnik je )
* Moj Pro je bio obilato zalijan 2 puta sa kavom. Ak uzmemo u obzir cinjenicu da radi dan danas kod treceg vlasnika sve ti je jasno
The hell, nedavno sam uzeo 2 Lenova, umjesto da sam se vratio Apple-u

Jos stignem, budala uci dok je mlada