View Single Post
Staro 31.01.2016., 10:11   #1387
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Bilo bi interesantno vidjeti koliko to sve skupa utjeće na balans stvari jer neki brodovi bi bili ozbiljno zakinuti bez toga.

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Naravno, usrace stvar. AFT nerf ubija brodove ispod 155mm kojih ima....pa nekoliko. Sad koristi 155mm na Mogami sa dometom 15.1km ili 203mm sa istim dometom? Kreteni.
Da ne spominjemo Atlantu koja je ovisna o tom skillu da ima ikakav domet...

EDIT: Atlanta ima 127 mm, tako da neće utjecat na nju.

Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
AFT nerf je bio u 5.2 test patchu pa nije dospio u live verziju. Možda je to i sada slučaj.
Lako moguće. Spominjali su se i novi skillovi za kapetane. Nešto protiv stalnog uništavanja kupole, ali to su samo nagađanja.

---

Mutsukijev kapetan od jučer ima Concealment Expert, i.e. sad mu je concealment na 5.4 km.

Skoro do kraja otključao Hiryu, i mogu reć da sam oduševljen brodom. Kakav ga je osjećaj voziti? Pa, onaj kad rješiš tri Tirpitza na drugom timu koji su svi zajedno u diviziji...

- Čak nije ni neka posebna partija u smislu napravljene štete, jer sam se primarno bavio njima trojicom. Jednog sam solo, drugog završio na malo Hp-a, a treći više nije imao šansi kad je ostao solo... Jinglesovim riječima: "It's a paddling!"

Još mi samo fali Hull B. Sa T7 avionima ni Cleveland nije problem pod uvjetom da je jedan. Čak sam i Izuma spustio na 1/3 HP sa jednim napadom. Vrijedilo je proć kroz ranije CV-e i naučit se igre mačke i miša sa amerima koji puno ćešće igraju AS loadout i imaju više i bolje lovce od tebe. Ryujo je pogotovo bio super škola za to. Sad imam 2 eskadrile od svega, i po prvi puta kompetentne lovce. Tako da ako me i Ranger odluči presresti žrtvujem dvoje dvije eskadrile dok mi TB i DB prođu naprijed. A svaku imam 2 u rezervi.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 31.01.2016. u 10:30.
T}{OR je offline   Reply With Quote