Bilo bi interesantno vidjeti koliko to sve skupa utjeće na balans stvari jer neki brodovi bi bili ozbiljno zakinuti bez toga.
Citiraj:
Autor BladeRy
Naravno, usrace stvar. AFT nerf ubija brodove ispod 155mm kojih ima....pa nekoliko. Sad koristi 155mm na Mogami sa dometom 15.1km ili 203mm sa istim dometom? Kreteni.
|
Da ne spominjemo Atlantu koja je ovisna o tom skillu da ima ikakav domet...
EDIT: Atlanta ima 127 mm, tako da neće utjecat na nju.
Citiraj:
Autor Lun
AFT nerf je bio u 5.2 test patchu pa nije dospio u live verziju. Možda je to i sada slučaj.
|
Lako moguće. Spominjali su se i novi skillovi za kapetane. Nešto protiv stalnog uništavanja kupole, ali to su samo nagađanja.
---
Mutsukijev kapetan od jučer ima Concealment Expert, i.e. sad mu je concealment na 5.4 km.
Skoro do kraja otključao Hiryu, i mogu reć da sam oduševljen brodom. Kakav ga je osjećaj voziti? Pa, onaj kad rješiš tri Tirpitza na drugom timu koji su svi zajedno u diviziji...
- Čak nije ni neka posebna partija u smislu napravljene štete, jer sam se primarno bavio njima trojicom. Jednog sam solo, drugog završio na malo Hp-a, a treći više nije imao šansi kad je ostao solo... Jinglesovim riječima: "It's a paddling!"
Još mi samo fali Hull B. Sa T7 avionima ni Cleveland nije problem pod uvjetom da je jedan. Čak sam i Izuma spustio na 1/3 HP sa jednim napadom. Vrijedilo je proć kroz ranije CV-e i naučit se igre mačke i miša sa amerima koji puno ćešće igraju AS loadout i imaju više i bolje lovce od tebe. Ryujo je pogotovo bio super škola za to. Sad imam 2 eskadrile od svega, i po prvi puta kompetentne lovce. Tako da ako me i Ranger odluči presresti žrtvujem dvoje dvije eskadrile dok mi TB i DB prođu naprijed. A svaku imam 2 u rezervi.