View Single Post
Staro 31.01.2016., 07:14   #2993
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Ne budi lijen, klikom na prvu stranicu dobijem 19.09.2008., bit će da se ne varaš.
Svjestan sam toga da si dio ove teme od početka i dobro se sjećam da sam pratio tvoj tutorial za XBMC na windowsima.

Međutim, da si i milijun tutoriala napravio, da si pravi ne bi ti teško bilo napisati u 10 minuta ono što netko specifično treba. Ako si već o tome pisao, napomeneš da provrtim postove tamo negdje oko #1234 pa da pogledam. Pogotovo nisam očekivao ovako ohol nastup, baš zbog toga što si jedan od kodi-aktivista, onaj koji širi pozitivnu vibru o kodiju.

Moj originalni post koji je pokrenuo ovu lavinu je glasio ovako:

Primijeti da sam već u ovom stadiju napravio puno više nego što se u zadnjih par postova pokušava prikazati, tj. da sam želio out-of-the-box rješenje.

I eto na kraju i dalje stoji to da Genesis ne radi, Pulsar ne radi pod Android TV (razlika je i u Android vs Android TV).

Na temelju toga sam, ako ćemo generalizirati, rekao da Android TV i Kodi sa streaming pluginom ne radi.
Naravno, nigdje nisam napisao da je kodi sranje i da ne valja. Ej, pa dajte malo stanite na loptu.
Jel mi mozes linkati gdje si nasao na tvaddons forumu da ce se taj novi plugin placati? Vidio sam i ja neka nagađanja, ali mislim da od toga nece biti nista. Uostalom, kako i Ziiky kaze, uvijek ima free rjesenja koja rade savrseno. Hajde probaj Phoenix za ovo sto tebi treba. Ima brdo 720p+ materijala i mislim da ces biti zadovoljan. Sto se tice Pulsara, i meni crasha kad ga recimo instaliram iz Addon Instalera, ali kad ga instaliram iz oficijelnog repozitorija i to verziju 0.6.1 onda radi bez problema. Ako ti ne radi Pulsar, probaj sa Quasarom koji mu je nasljednik. Uglavnom, poigraj se malo. Ipak je ovo forum za entuzijaste kojima nije fora uzeti Netflix i da sve radi out of the box
Silom prilika i ja cu morati van granica, pa se nadam da me nece taj entuzijazam napustiti nakon godinu dana kao tebe i Gabru
Nego, jesi uzeo neki VPN za ovaj Pulsar? U Njemackoj si, a znas i sam da za torrentanje gore dijele "čestitke". Ja bih na tvom mjestu ostao na streamovima i zaboravio na P2P.

Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
jel netko probao nasljednika pulsara?
Quasar
Probao ja jucer, ali nisam nasao neki izbor providera pa sam se vratio na Pulsar. Sacekati cu da se to poslozi ipak.
WraGG je online   Reply With Quote