Ne budi lijen, klikom na prvu stranicu dobijem 19.09.2008., bit će da se ne varaš.
Svjestan sam toga da si dio ove teme od početka i dobro se sjećam da sam pratio tvoj tutorial za XBMC na windowsima.
Međutim, da si i milijun tutoriala napravio, da si pravi ne bi ti teško bilo napisati u 10 minuta ono što netko specifično treba. Ako si već o tome pisao, napomeneš da provrtim postove tamo negdje oko #1234 pa da pogledam. Pogotovo nisam očekivao ovako ohol nastup, baš zbog toga što si jedan od kodi-aktivista, onaj koji širi pozitivnu vibru o kodiju.
Moj originalni post koji je pokrenuo ovu lavinu je glasio ovako:
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Kako mi je Genesis svakih 5-10 minuta stopirao film radi bufferanja, reko da isprobam neke alternative.
Na android TV Pulsar ne radi, plugin crasha čim se instalira, isprobao svašta, jednostavno ne radi.
The Royal We (TRW) - UI glađe radi od Genesisa, ali bufferanje je još češće.
--
Prvo moram riješiti pitanje je li mi veza prespora, teoretski bi 10/1 Mbit/s (kabel) i 20/10 Mbit/s (4G) trebalo biti dovoljno, pogotovo jer uvijek biram 720p sadržaje.
Pitanje korisnicima Genesisa/TRW-a:
Događa li vam se isto kao i meni, bufferanje više puta tokom filma? Ako ne, koju propusnost interneta imate (DL/UL)?
Želim pokušati eliminirati neke faktore zašto mi ne radi kako treba...
|
Primijeti da sam već u ovom stadiju napravio puno više nego što se u zadnjih par postova pokušava prikazati, tj. da sam želio out-of-the-box rješenje.
I eto na kraju i dalje stoji to da Genesis ne radi, Pulsar ne radi pod Android TV (razlika je i u Android vs Android TV).
Na temelju toga sam, ako ćemo generalizirati, rekao da Android TV i Kodi sa streaming pluginom ne radi.
Naravno, nigdje nisam napisao da je kodi sranje i da ne valja. Ej, pa dajte malo stanite na loptu.