Citiraj:
Autor Ziiky
Za podesiti to sto tebe i gabru yebe treba cijelih 10 minuta.
Kazem, to sto ti ne znas, ne znaci da se ne moze !!!!
Eod
|
Tebi koji godinama koristiš Kodi i srasao je s tobom kao simbiot normalno je da mu ne vidiš mane.
Teoretski bi ti onda trebalo 20min kao iskusnjari da nam objasniš kako, ovih 10min ekstra je za hvatanje screenshotova i upload
--
Moj primjer je bio ovakav, uslijed svog neznanja kojeg sam imao:
Instalacija kodija na android tv: ne možeš preko storea. Pa mrdaj vamo tamo, cca 10min. Nije da nisam znao kako.
Dok sam se igrao s buffer sizeom za Kodi potrošio sam brat bratu pola sata. Svaki put povećaj, pa povećaj jer ne radi, pa još malo, pa onda ne radi više, pa vrati nazad. Nije da nisam znao kako, nego je bilo drž-nedaj.
Instalacija Genesisa i konfiguriranje, isto mrdaj vamo tamo, 10min. Nije da nisam znao kako.
Nakon potrošenih 45min rekoh da ću sutra nastaviti. Sutradan isto sranje. Otišao sam provjeravati sve, od routera, brzine veze, ma sve samo da ne pošaljem kodi i genesis u tri strine. I opet nije funkcioniralo
U današnje vrijeme kad imam tutorial za obrisat dupe na internetu vrlo je hrabro napisati da netko nešto ne zna uz stav da je za konfiguriranje kodija potrebna uža specijalizacija i doktorat. Umjesto da si već objasnio što i kako koristiti, ti si samo naprasito digao glavu i našao upirati prstom da netko ne zna, jer eto, tebi je konfiguriranje kodija u malom prstu.
@turimtikitu, Ziiky:
Generalizacija nikom ne pomaže. Izrečeni su problemi i razlog zašto ga ne koristim, a nigdje nisam napisao da kodi ne valja. Aludirao sam upravo na to, da ako netko želi koristiti Kodi za istu namjenu kao ja, a to je free streaming 720p+ sadržaja kao zamjena za netflix, da neće to tako lako dobiti.
Po vašim komentarima sam očito u krivu, pa eto, umjesto da me ispravite vrši se pasivna opresija. Jebeš takvu forumsku zajednicu kad ti čovjek neće pomoći jer zna više od tebe.