Potrošnja je zapravo dost dobra na otvorenoj cesti. Naravno, teško je sad točno procijeniti jer trebaš neko vrijeme živjeti s njime da ga upoznaš. Vožen je onako kako je sam auto sugerirao, tražio je ispod 1400rpm u šestoj brzini. Nismo previše vozili kroz grad jer mu to ne bi bila namjena. Ubila ga je malo autocesta. Čitam po netu da dosta često ide u DPF regeneration i onda troši puno goriva... Na istoj ruti 2.0dCi 150hp troši 7-7.5, gdje ovaj troši oko 6. dCi je motor bez života i momenta.
Kad ga stisneš jako je linearan (za dizela), povlači jaaaaaaako dobro, za dizlo nije skoro nimalo traktor zvuk. U midrangeu razvaljuje. Redline mu je na 5,200rpm (iako ne znam kad je baš toliko potrebno). 18" felge su ziher 0.2-0.3L.
Po meni, konačno pravi motor koji je odje* downsinzing i ostao normalne veličine. Pitam se kaj bi ostalo od nekog 1.6 dizel motora nakon 200+k km u 4 godine.
Taj motor je ko stvoren za igranje s mapom, sigurno bi se mogo dovesti na 450+Nm bez neke turbo rupe. Kažu da je sve apsolutno identično na tom motoru i onom od 175 konja.
Sad će me svi objesit, al uzeo bi taj motor milijun puta prije nego Golfovog 2.0TDI. Da ne krenem o opremi... Samo ću reć da sa istom opremom Golf košta 72k kn više. Uzeo bi ga i da cijena nije bitna.