Citiraj:
Autor Ziiky
Cek .... Dosao si na kodijev topic da bi izjavio da ti kodi ne treba?!
Gabre2 ...
|
Vidiš, kroz glavu mi je prošlo što je Gabre rekao prije stranicu dvije, da uskoro neće biti nečega što ćeš dobiti besplatno. I to je bolna istina i izaziva reakcije poput tvoje.
Na kodijev topic sam došao prvenstveno da bih podijelio iskustvo koje je u konačnici takvo da stvarno mogu reći da mi Kodi ne treba. Pluginovi koji su ga činili vrlo primamljivim više ne rade i u budućnosti će se plaćati, a pitanje je koliki postotak korisnika koristi Kodi za išta drugo.
Pri tome sam eventualno uštedio nekome vremena da ne pokušava trkeljati po Genesisu i sličnim addonovima jer će samo protratiti vrijeme u slučaju da želi 720p/HD sadržaj besplatno.
Preporuka će uvijek biti, ako se nešto već plaća, plati za pravu stvar. U ovom slučaju provideri poput netflixa u potpunosti će progutati Kodi i potencijal koji je imao će pomalo jenjavati.
Da, moje mišljenje o Kodiju kao čistom media playeru je da ima boljih i jednostavnijih rješenja od njega. Ono što ga je činilo drugačijim su addonovi kojim si mogao znatno proširiti sadržaj besplatno.
Kad i ako se pojavi dostojna zamjena takvog addona, rado ću biti prvi koji će isprobati.
Do tada i uz sadašnju svepristutnost netflixa savjet je ljudima da si uštede tačke živaca i pretplate na probni mjesec netflixa, ako neće biti dobro lako se isproba Kodi+addon.
Citiraj:
Autor Gabre
Kako netko zdravog razuma uopce ide placati ilegalne sadrzaje?! Sva ta stremanja serija filmova itd su ilegalna.
A placanjem toga postaje jos ilegalnije, kako da se izrazim.
|
Iako je Gabreov odgovor impulzivan, u potpunosti se slažem. Ako već plaćam, radije ću da zarade prave osobe, a ne one koje će primati novac da bi ga nekom drugom uzimale, ma koliko te druge osobe imale milijardi para.