View Single Post
Staro 30.01.2016., 23:19   #2984
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Cek .... Dosao si na kodijev topic da bi izjavio da ti kodi ne treba?!
Gabre2 ...
Vidiš, kroz glavu mi je prošlo što je Gabre rekao prije stranicu dvije, da uskoro neće biti nečega što ćeš dobiti besplatno. I to je bolna istina i izaziva reakcije poput tvoje.

Na kodijev topic sam došao prvenstveno da bih podijelio iskustvo koje je u konačnici takvo da stvarno mogu reći da mi Kodi ne treba. Pluginovi koji su ga činili vrlo primamljivim više ne rade i u budućnosti će se plaćati, a pitanje je koliki postotak korisnika koristi Kodi za išta drugo.

Pri tome sam eventualno uštedio nekome vremena da ne pokušava trkeljati po Genesisu i sličnim addonovima jer će samo protratiti vrijeme u slučaju da želi 720p/HD sadržaj besplatno.
Preporuka će uvijek biti, ako se nešto već plaća, plati za pravu stvar. U ovom slučaju provideri poput netflixa u potpunosti će progutati Kodi i potencijal koji je imao će pomalo jenjavati.

Da, moje mišljenje o Kodiju kao čistom media playeru je da ima boljih i jednostavnijih rješenja od njega. Ono što ga je činilo drugačijim su addonovi kojim si mogao znatno proširiti sadržaj besplatno.

Kad i ako se pojavi dostojna zamjena takvog addona, rado ću biti prvi koji će isprobati.

Do tada i uz sadašnju svepristutnost netflixa savjet je ljudima da si uštede tačke živaca i pretplate na probni mjesec netflixa, ako neće biti dobro lako se isproba Kodi+addon.

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Kako netko zdravog razuma uopce ide placati ilegalne sadrzaje?! Sva ta stremanja serija filmova itd su ilegalna.
A placanjem toga postaje jos ilegalnije, kako da se izrazim.
Iako je Gabreov odgovor impulzivan, u potpunosti se slažem. Ako već plaćam, radije ću da zarade prave osobe, a ne one koje će primati novac da bi ga nekom drugom uzimale, ma koliko te druge osobe imale milijardi para.