Citiraj:
Autor srale7
@Xenon
Adaptere sam napravio i ispali me 2kom cca 3o kn https://dl.dropboxusercontent.com/u/56424168/2016-01-29%2017.21.53.jpg
Daj vidi sa frendom za tu izolaciju, ako je ta cijena, ja sam isto definitivno zainteresiran, pa bi mozda mogli napraviti neki group buy.
Za smjernicu EMFIband kosta 330 kn za 3m2 i to je najeftinije sto ima na trzistu. Dynamite, STP i ostali brandovi su daleko skuplji.
Firma mi radi sa Maritermom tak da tamo imam cca 30% rabat za k-flex pa bi mogli i tamo napravit group buy 
|
Aj super. Ma ja se nisam htio igrat s time jer su moji na jednoj strani uži na drugoj širi pa je to kino ....U ponedjeljak ću sve znat oko cijene i ostalog za tu foliju ... pa javim.
Citiraj:
Autor lowrider
i Ja sam zainteresiran.
Samo treba vidjeti kak ovo dugoročno radi, da ne počne na niskim temperaturama pucati i raspadati u komade
|
Piše da je temperaturna postojanost do +80 a fleksibilnost pri niskim temperaturama do -30.
Grijao sam ovaj uzorak grijalicom, ne otpušta nikakve mirise i slično. Za sad se čini ok, samo moram još proučit malo taj sastav preko vikenda i vidjeti dal se dobro lijepi ...