Tema: H4 Žarulje
View Single Post
Staro 29.01.2016., 15:05   #107
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Tvoj je definitvno jedan od rijetkih koji ima ok farove

Ja cu na kraju ici na Osram cool blue intense, nije mi potreba neka ne znam kakva osvjetljenost, jer se ionako 99% vremena vozim po gradu gdje je sve osvjetljeno. A posto su sva ostala svjetla otprilike u 4000K boji, onda nek budu i prednja svjetla.

Plan je zamjenit prednje farove, pa gledam da izborm zarulja makismalo doprinesem tome da ostanu u stanju novih.

EDIT:
Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova

ali, nijedan od tih auta nije ni bio izložen suncu kao šta je punto, za kojeg mislim da je poprilično nekvalitetniji od ostalih + neodržavan (kada je kupljen iz druge ruke imao je 80% zamagljene farove, koje smo naknadno ispolirali i mada su ponovo došli žuti/zamućeni, nikada nisu postali kao prije), sve u svemu - mislim da je prvo mjesto kvaliteta izrade, drugo izloženost suncu, više nisam za stavljanje h4 china bulbova u novije vozilo

mislim da SKUPLJI i NOVIJI auti više nemaju/neće imati problema sa zamućenosti farova - žutilom i zamagljenosti
Kvaliteta je uvijek prva, ali na nju relano ne moze utjecat. Problem na koji sam ja aludirao je oksidiranje plastike sa unutrasnje strane fara, i nekako sam siguran da to nije od sunca, s tim da je taj isti far izvana cisto ok stanja+sto sam ga ispolirao i sad je u stvarno super stanju. Izvana. iznutra je mutan i zut S tim da je kod mene jedan puno vise zamućen i zut od drugog, sto definitivno upucuje na destruktivniju zarulju u tom faru.

Zadnje izmijenjeno od: srale7. 29.01.2016. u 15:12.
srale7 je offline   Reply With Quote