Citiraj:
Autor xGAME
@dh41400
Ima i takvih kakve si naveo i onih koji trpaju takvu grafu u kučište bez air flowa, ali činjenica je da su s tom grafom ljudi najmanje zadovoljni temperaturama u odnosu na ostale Ti modele. Plus joj je to da je jedna od najtiših i to je najveći razlog zašto je ljudi kupuju. Teško je strpat air cooling, tišinu i niske temperature u jedno, ali malo su zajebali crvenu Ti verziju i ne vidim razlog zašto ić na 6G kad već ima tako velik izbor drugih modela pa se može bolji kompromis postići
Btw, jel ovaj Guru II od GB još uvijek ima onaj bug da ponekad resetira postavke kod paljenja kompa, ali samo za clock? Ima fix neki za to? Imam i afterburner, ali ni sam ne znam zašto trenutno Guru za to koristim, htio vidjet što nudi 
|
Naravno da treba koristiti i mozak prilikom korištenja takvih kartica
Npr referentni kuler out of the box daje prilično loše rezultate (84°C), ali malo igre sa Fan profilom, Power Limitom i uključivanjem vSynca (ili 60FPS limita), radi čuda
Naravno, za nereferentne kartice je vrlo preporučljiv dobar protok unutar kejsa.
Vjerujem da su ti kuleri svi više manje slični (MSI, Asus, GB, EVGA) kada bi ih se izjednačilo na sličnu razinu buke, samo što neki imaju podebljane Fan profile, a neki su podešeni za tiši rad.
Što se softvera tiče, zaista nemam potrebe za bilo čime osim MSI AB-a. Stvar jednostavno radi
Citiraj:
Autor xulos
Meni taj guru syebe bitdefender i ne radi mi update server kad njega snimim. Realne potrebe za njim i nemam osim za namjestanje boje windforce loga. Btw kartica je bolesna, out of box boosta na 1417 mhz do 60c, iznad boosta na 1404, a melje doslovno sve.
|
E to je već fini boost za default postavke
Vjerujem da bi ta kartica išla i do 1500 bez nekih većih poteškoća, ali i ovako je definitivno moćna