View Single Post
Staro 29.01.2016., 10:31   #603
Xenon
Banned

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor perich Pregled postova
Evo i pitanje od mene ...

U svom Golfu Kecu imam OVAJ autoradio... na njega spojena dva šrot zvučnika koje je bolje ne slušat.

E sad, ja bi htio da taj auto ima kolko tolko solidan zvuk, znaci bar većina slušljivog spektra da se čuje kako treba, i dovoljno glasno i dovoljno čisto.

Još jednom napominjem da se radi o kecu koji vrijedi parsto eura i nije mi cilj ulupat ne znam kakvu lovu u to.

Radio ima izlaze za 4 svučnika + sub. i ja sam si sad mislio da uzmem na njuški neke 2 ili 3 sistemce, stavim 2 komada u već postojeće rupe u vratima i dva otraga na policu. I još bi onda uzeo neki od onih amaterskih sub-ova kaj ih ima na njuški za 200-300-400 kn (npr one Magnat tube ili slično). Ne bi stavljao dodatno pojačalo niti išta drugo ako nije neophodno. Znači samo da popravim taj zvuk, dodam basa nešto i to je to. Za što manje para obzirom na auto i mogućnosti.

Jesam li zabrijao previše? znam da govorim o klasi ispod najniže, al kak god da okrenem, bolje je od ovih koje trenutno imam.
Po meni bi bilo najbolje da kreneš od jednostavnih stvari. Radio imaš kakav imaš. Vidi kakvi zvučnici ti idu u vrata. Ako ide 165 onda uzmi ove kaj smo svi kupili u HG Spotu za 250 kn ... spojiš i vidiš kako svira ... pa ideš dalje ...
Sve ovisi koliko imaš love. Ali bez pojačala ništa za apetite kakve imaš. Ja čak razmišljam da stavim pojačalo samo za te prednje 2sistemce.

Budući da ti je star auto ne znam koliko ti se isplati ulagat. Zato kreni postepeno.
Xenon je offline   Reply With Quote