Tema: Automobili
View Single Post
Staro 29.01.2016., 02:47   #19358
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Kaj nemaš ti S80?
Jes. S80 je sad 260k km ako se ne varam i vozi svaki dan oko 100km. On ostaje. Njegov dugoročni plan je zamijeniti ga za Teslu Model 3 kad izađe.
Stari je izracunao da si hoce kupit auto koji ce mu ostat kad ode u penziju za ~4 godine pa moze ugurat do 170k kn da mu ide umjesto trenutnog službenog, Lagune Coupe, a da ne mora iskeširat za njega bilo kakve dodatne pare. Iz S klase u S80 u Lagunu Coupe i sad u neku Mazdu 3.

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ja bi Mazdu 3 jaci dizlo al to je oko 180k.. Nova Astra sa 136ks dizlom i brdo opreme je ispod 170k, meni dobar pomak u odn. na stari model, pogotovo nutra. Guzicarka bi mogla bit dobra kad dode..
Opeli su mi auti bez duše. Najviše se gleda sad ta Mazda 3 Sedan. Možda bi se u prošireni budžet mogla ugurat ona Revolution sa nekim popustima po cijeni od nižeg paketa opreme, treba još vidjet.
Spominjana je još Kia Pro'Ceed i Toyota Auris, ali to mi nije ni blizu Mazde.

Za tih 200k km kaj će napravit u sljedeće 4 godine i da bude dalje dobar, možda se ne isplati kupovat neki par godina star Audi A4 ili 320d, oni sad već imaju 50-100k km, nakon 4 godine će imat 300k km i to će bit veselje. Može, a i ne mora izdržat, prevelka je lutrija.

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Odi do škode, raspitaj se za "stari" superb. Navodno ide za 150, 2.0tdi.
Hmhmh, ne bi bilo loše. Cijena je too good to be true, treba vidjet.
IcyTexx je offline   Reply With Quote