Citiraj:
Autor jed2i
Kaj nemaš ti S80?
|
Jes. S80 je sad 260k km ako se ne varam i vozi svaki dan oko 100km. On ostaje. Njegov dugoročni plan je zamijeniti ga za Teslu Model 3 kad izađe.
Stari je izracunao da si hoce kupit auto koji ce mu ostat kad ode u penziju za ~4 godine pa moze ugurat do 170k kn da mu ide umjesto trenutnog službenog, Lagune Coupe, a da ne mora iskeširat za njega bilo kakve dodatne pare. Iz S klase u S80 u Lagunu Coupe i sad u neku Mazdu 3.
Citiraj:
Autor MAGARAC
Ja bi Mazdu 3 jaci dizlo al to je oko 180k.. Nova Astra sa 136ks dizlom i brdo opreme je ispod 170k, meni dobar pomak u odn. na stari model, pogotovo nutra. Guzicarka bi mogla bit dobra kad dode..
|
Opeli su mi auti bez duše. Najviše se gleda sad ta Mazda 3 Sedan. Možda bi se u prošireni budžet mogla ugurat ona Revolution sa nekim popustima po cijeni od nižeg paketa opreme, treba još vidjet.
Spominjana je još Kia Pro'Ceed i Toyota Auris, ali to mi nije ni blizu Mazde.
Za tih 200k km kaj će napravit u sljedeće 4 godine i da bude dalje dobar, možda se ne isplati kupovat neki par godina star Audi A4 ili 320d, oni sad već imaju 50-100k km, nakon 4 godine će imat 300k km i to će bit veselje. Može, a i ne mora izdržat, prevelka je lutrija.
Citiraj:
Autor Gilbert5
Odi do škode, raspitaj se za "stari" superb. Navodno ide za 150, 2.0tdi.
|
Hmhmh, ne bi bilo loše. Cijena je too good to be true, treba vidjet.