View Single Post
Staro 28.01.2016., 19:59   #123
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor KrunoSTc Pregled postova
qbit nikako mi nije radio...par dana nikakav uploud,,,vratio se na utorent 185 i kad je počelo seedati, sve u šesnest
Koji tracker je u pitanju ako nije tajna?

Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
DHT ti je off ?
i ostale điđe miđe .. peer exchange i slično

moj glas isto za deluge
ali odkako sam nabavio NAS, tamo furam transmission-a i mir
IMHO Deluge ne može konkurirati qbitu. Koriste praktički isti library, ali frontend je python vs C++ u qbt-u. Ne da je python loš, dapače, ali neke stvari su bile loše riješene, pokvačio sam se na forumu tamo davnih dana s developerima, ne znam zašto se takvi likovi svi odmah postave na zadnje noge čim pitaš zašto nešto radi tako kako radi (a radi loše). Ono, koristi i ništa ne pitaj, oni su najpametniji, svi su drugi glupi. Na kraju morao ručno kopati po .py fileovima i mijenjati vrijednosti varijabli jer eto gospoda developeri nisu ispravno ugradili takvu trivijalnost kao što je kontinuirana alokacija
Čak sam i neka testiranja radio, skidanje na praznoj particiji ISO imagea ubuntu s deluge i qbit i ovaj drugi je radio za red veličine manje fragmenata.
Na kraju odustao od delugeta, dobar je, ali za nezahtjevne korisnike.
Transmission je full jednostavan, ok klijent, meni htpc preuzeo torrentiranje i tamo se veselo vrti rtorrent/rutorrent, niti ne znam da je gore
c-shadow je online   Reply With Quote