View Single Post
Staro 28.01.2016., 19:26   #7861
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp

Alph4Dawg's Avatar

Datum registracije: Sep 2009

Ona Molly Solverson me toliko zivcirala svaku epizodu da sam se htio ugrist za pupak.Pogotovo scena kada ude u Lesterov podrum i od svega primijeti hebenu vesmasinu.Kao, mora da je to to, tu je skriveno nekakvo oruzje.Sve ti hebem...

Danas pocinjem gledati drugu sezonu, nadam se da je iole dobra kao prva.

Enivej, kratki osvrt na novi The X-Files - Osobno mi je serija krenula odlicno.Radnja je dobra, zanimljivo je i napeto.Gluma je solidna, moglo bi i bolje.Medutim, toliko me oprala nostalgija da nisam obracao pozornost na glumu i ostalo.Bas sam bio super-sretan.Ne bih se slozio sa odredenim kolegama koji su napisali da je gluma losa.Nadam se da ce sezona biti zanimljiva, krenulo je dobro.
-->
Fargo - Zavrsile su mi ostale serije koje sam pratio i odlucio sam se, na curin nagovor, pogledati Fargo.Bio sam malo skeptican u pocetku, ali sve sto mogu reci nakon prve sezone...

EDIT: Also, Billy Bob Thornton.
Odlicna serija, zbilja.Jedino...

Ona Molly Solverson me toliko zivcirala svaku epizodu da sam se htio ugrist za pupak.Pogotovo scena kada ude u Lesterov podrum i od svega primijeti hebenu vesmasinu.Kao, mora da je to to, tu je skriveno nekakvo oruzje.Sve ti hebem...

Danas pocinjem gledati drugu sezonu, nadam se da je iole dobra kao prva.

Enivej, kratki osvrt na novi The X-Files - Osobno mi je serija krenula odlicno.Radnja je dobra, zanimljivo je i napeto.Gluma je solidna, moglo bi i bolje.Medutim, toliko me oprala nostalgija da nisam obracao pozornost na glumu i ostalo.Bas sam bio super-sretan.Ne bih se slozio sa odredenim kolegama koji su napisali da je gluma losa.Nadam se da ce sezona biti zanimljiva, krenulo je dobro.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote