View Single Post
Staro 28.01.2016., 14:34   #538
Prezime
Premium

Datum registracije: Aug 2013
Citiraj:
Autor MasterX Pregled postova
pa dobro to ima smisla, da ne dozvoljavaju visestruke "registracije" odredjenog SIP accounta... ali ako teoretski npr. tvom susjedu prekines t-com paricu na banderi, uzmes njegov SIP user/pass i logiras se sa njim, nevidim zasto nebi proslo? dokle god nisu visestruki istovremeni pokusaji logiranja sa razlicitih lokacija, *trebalo* bi raditi
Kad sam ja to probao, nije bilo "visestrukog logiranja", jer moj router (na mojoj parici doma) nije bio ukljucen u DSL liniju, pa se svejedno nisam uspio registrirat. Zbog tog pokusaja/razloga mislim da to ni danas nije moguce, za razliku od moguceg logiranja na internet, koje je tada uredno radilo, a vjerujem da je i danas moguce...

Citiraj:
Autor hostgator Pregled postova
Jel netko uspio speedport upogonit u bridge modu?
Sinoč sam pokušavao preko portala moj telekom, maloprije preko podrške pokušao ali nula bodova.
Ne kontam što mu je, na moj telekom portalu stoji kao da je u bridge modu, a on i dalje sam izlazi na net kao i prije
Ako sam izlazi na net, onda mu nisi obrisao podatke (user/pass) za spajanje; kako bi se sam spajao bez tih podataka?

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 28.01.2016. u 16:19.
Prezime je offline   Reply With Quote