View Single Post
Staro 28.01.2016., 13:40   #1374
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Pa mislim da bi za nas bio ok ali problem je kaj ga kupuju masovno noviji igrači. Ali neznam kako stoji u odnosu na NC i Amagija...?
Po onome što vidim, i u borbama s njime uvjerljivo najbolji oklop i super topovi. Po meni još k tome najbolji raspored topova jer ako vučeš naprijed ili bježiš možeš uvijek 50% snage koristiti, da ne velim kako pokazivanje boka manje boli nego sa Carolinom ili Amagijem. Još imaš i torpeda za brawl, što je jedan od razloga zašto se s T0rpitzom radije borim na daljinu. Em je osjetljliv na plunging fire, em ima torpeda. Kad ti dođe blizu bude gusto ako nemaš potporu. I ima najkraći reload topova za BB, 25 sekundi naprema 30 od Caroline recimo. Brzinu od 30 čvorova tek dostigneš sa Iowom kod amera. Carolina vozi 27.5 potpuno otključana.

Najveća mana mu je najslabiji AA u odnosu na druga dva T8 broda. Tako da su mi oni primarna meta sa CV-om. S druge strane Carolinu ni ne pomišljam napadati ako situacija apsolutno to ne zahtjeva. Carolina sa maksimalnim AA je mesoreznica za avione. Niti T-8 CV ti ne može puno ako se krećeš. Izgubit će sve eskadrile na tebi.

Što ne znači da nisam potopio jednu Carolinu sa Ryujom (bio je na 1/3 HP, i usred borbe), ili bio potopljen od aviona jednom (parkirao sam u capu i nisam imao max AA jer sam isprobavao upgrade seconday-a) - ali to su iznimke, ne pravila.

Bismarck će prema dosadašnjim informacijama imati malo lošiji AA od T0rpitza, ali sve u svemu to su odlični BB. Čak se usudim reći najviše n00b friendly od druga dva T-8.

Što se tiče Ranked-a, slažem se s većinom da je Tirpitz najbolji izbor. To što ga ekipa ne zna igrati je drugi par rukava.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 28.01.2016. u 14:36. Razlog: spelling
T}{OR je offline   Reply With Quote