View Single Post
Staro 28.01.2016., 10:37   #1469
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Prije dok sam bio gejmao u online igrama bi redovito bili bolji oni sa starim kramama od kompjutera i kugličnim miševima Svi ovi što su furali neke marke, optičke/laserske miševe i mašine po par tisuća kuna nisu im ni mogli doći blizu
klasika. tako sam ja vrtio cod2/4 i mogu rec da sam bio jedan od boljih igraca, sto na lokalnoj mrezi sto na netu.

Citiraj:
Skroz se slažem o osobnim perspektivama. Zato nekih ni nema više ovdje jer su bili uvjereni i druge uvjeravali kako je samo njihov odabir onaj pravi i da su svi drugi pogriješili.

I syss ga zna pretjerat pa me cudi da se i on nije ohladio ...no to nije tema ovdje.

Citiraj:
Već sam napisao da bi svatko trebao kupiti ono što mu treba i što mu je best-for-buck te da nije bitno (ponavljam) čiji grb nosi, ispod koje zastave stoji i kojem se bogu moli.
+1.

Nabavio sam FX8xxx i HD 7950, ali u zadnje vrijeme jedino sto igram je WOWS. Tako da mi taj koncept apu-a sa hbm memorijom zvuci zanimljivo. Bitno je da ovakve igre i neki eventualni njihov graficki update moze vrtit na 60 fps-a bar na medium detaljima. Cisto solidno, a potrosnja skoro pa zanemariva
Cuky je offline   Reply With Quote