Citiraj:
Autor RaneZ
Znao sam da ce ovo zavrsit ko napad...
Pa rekao sam samo da znam par ljudi koji su gameri (ne govorim za ove fore maxani AA sa Irispro i slicne fore) i tjeraju istog witchera 3 sa 12 fpsa...
Sori, ali to nije gejming. ZNAM da nemaju svi za grafe (ja bi bio najsretniji da svim imamo 980ti i da padne kapitalizam) ali gejming na 30fps sa konzole se ne moze usporediti sa ppostenim 100+fps na kompu...
|
Ja se potpuno slazem s time, ali zasto pretpostavljas da netko tko igra na APU mora vrtiti Witchera 3 na 12 FPS-a? Moze 8 sati dnevno igrati... ne znam, LoL? WoW? SC2? CS:GO? Skyrim? Tisuce i tisuce starijih igara? Ili jednostavno igrati tog istog Witchera u 720p? I onda kazes da netko takav nije gamer.
Sva sreca pa nismo console peasanti i imamo izbor i mozemo podesiti igre ovisno o snazi hardvera i nasim prioritetima.
Citiraj:
Autor Mladenxy
|
E, al ovo je fakat lose i bilo bi bolje da se nesto rebrandiralo. 192 CUDa jezgre, 64 bitni DDR3... ovo je slabije od GT 740 (koja je rebrandirana GTX 650), slabije od Radeona 7750 i vjerojatno jedva malo brze od Intelovih integriranih.