View Single Post
Staro 28.01.2016., 08:40   #1467
nex
Premium

nex's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor RaneZ Pregled postova
Znao sam da ce ovo zavrsit ko napad...
Pa rekao sam samo da znam par ljudi koji su gameri (ne govorim za ove fore maxani AA sa Irispro i slicne fore) i tjeraju istog witchera 3 sa 12 fpsa...

Sori, ali to nije gejming. ZNAM da nemaju svi za grafe (ja bi bio najsretniji da svim imamo 980ti i da padne kapitalizam) ali gejming na 30fps sa konzole se ne moze usporediti sa ppostenim 100+fps na kompu...
Ja se potpuno slazem s time, ali zasto pretpostavljas da netko tko igra na APU mora vrtiti Witchera 3 na 12 FPS-a? Moze 8 sati dnevno igrati... ne znam, LoL? WoW? SC2? CS:GO? Skyrim? Tisuce i tisuce starijih igara? Ili jednostavno igrati tog istog Witchera u 720p? I onda kazes da netko takav nije gamer.

Sva sreca pa nismo console peasanti i imamo izbor i mozemo podesiti igre ovisno o snazi hardvera i nasim prioritetima.

Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Eto nova low end grafulja od nvidie, 2 gb vrama 40 dolara, novodno dere integrirane ko od šale. Nije da se odustaje od tog segmenta tržišta i da se samo rebranda.

http://www.geforce.com/hardware/desk...geforce-gt-710
E, al ovo je fakat lose i bilo bi bolje da se nesto rebrandiralo. 192 CUDa jezgre, 64 bitni DDR3... ovo je slabije od GT 740 (koja je rebrandirana GTX 650), slabije od Radeona 7750 i vjerojatno jedva malo brze od Intelovih integriranih.
nex je offline   Reply With Quote