View Single Post
Staro 27.01.2016., 23:39   #1462
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor ravkan Pregled postova
Totalno lajkam tvoj post.

Osobno sam u toj bransi i vidim kaj prolazi kroz moje ruke /poslovnicu nebitno. Ljudi kupuju gejming konfe izmedu 3000 i max 5000kn. S time da bih htio naglasit da 70% upita je gajming konfa u razmaku od 3000-4000 kn. Vecinom na odgovore kaj mislite igrat na tome, su stare igre koje imaju dobar muliplayer ili neke igre koje su totalno graficki nezahtjevne.

Manuel je totalno u pravu kada kaze da ne treba gledat stvari samo iz svoje perspektive ili perpektive okoline u kojoj se nalazis.

Oko mene isto svi uzimaju skupe grafe, skupe proceve, pa bi covjek onda mogao pomislit da tako uzimaju sve. Bas suprotno.

Najvecu produ imaju cheap gejming konfe, te se ljudi igraju na njima i zadovoljni su. Manuel je npr. naveo jedan primjer iz osobnog iskustva, a ja iz osobnog iskustva mogu rec da se takva racunala najvise prodaju, barem kod nas/mene tak svejedno.
Tako je. Skroz se slažem o osobnim perspektivama. Zato nekih ni nema više ovdje jer su bili uvjereni i druge uvjeravali kako je samo njihov odabir onaj pravi i da su svi drugi pogriješili.

Već sam napisao da bi svatko trebao kupiti ono što mu treba i što mu je best-for-buck te da nije bitno (ponavljam) čiji grb nosi, ispod koje zastave stoji i kojem se bogu moli.

Nekom je dovoljna 270, a netko će reći da mu na istoj igri GTX980 nije dosta jer mu trzne tu i tamo na 57FPS.

Ovdje smo da razmjenjujemo iskustva i mišljenja, ne da ih namećemo drugima
Brko je offline   Reply With Quote