@dukee
Jel to pitaš da se otkrije tko je "špija" ?
Ako se ne varam pravi odjel za support optike (različiti od adsl vulgaris) ima ove novije fw i može ih spustiti preko remote.
@MasterX
Hm, i da i ne,
baš T-Com je bio poznat po tome da je davao koliko - toliko konfigurabilne uređaje, pogledaj "povjest", tu kod nas imaš dobar info.
Ovaj Speedport je prvi kojeg su custom smučkali i okljaštrili, interesantno kakvo ova sr * * * ja počinju sa VoIp igrokazom jer hoće podatke za VoIp sakriti od usera,
otežati / onemogućiti korištenje nekog drugog operatera ... više o tome smo pisali x puta.
Ako je neki nadobudni "ja-znam-sve-user" zeznio stvar neka to rješavaju na drugi način, remote ili neka naplate popravljanje i sl. a ne da zbog toga svi normalni moraju patiti.
Ko da ti je prodalo auto sa limiterom na 3.000 điri ili 60 km/h jer _neki_glupi_razlog_
Ovo o otpuštanju ljudi, idiot automatima i da je namjerno i složeno da ne možeš doći do nekog pametnog ili nekog tko će nešto odmah ispravno odraditi ne treba ni komentirati ...
U prosjeku svako 3. put kad trebam nešto (obično kad kod nekog treba popraviti stvar) naprosto moraš podivljat jer student to nema u špranci / nema pristup / ne zna / ...