View Single Post
Staro 27.01.2016., 20:30   #2713
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Proleti samo kroz OCN forum pa ćeš vidjet tugu i bijes ljudi Za tu MSI 6G water cooling je must have ako nemaš vent na svakoj strani kučišta Ili ako ti 80-85° nije puno u gamingu

Da, sjećam se da ti tu imaš, još sam i tebe tada ispitivao koji model imaš, mišljenje, itd. Na kraju odjebao to sve, zamijenio WF za G1 i čekam da vidim što će Pascal ponuditi.
Parodija

A šta da ti kažem, od nedavno, iz dosade drljam malo po Witcheru 3 ... kartulja iz siga, sa limitom na 60FPS preko vSynca, te custom Power Limitom ne prelazi 63°C. Imam open sluške i ne mogu reći da primjećujem kuler na njoj (AB kaže max 60% fan speed u game loadu).

Općenito gledajući, najbolja kartica koju sam dosad koristio, a koristio sam Asusove triple slot zvijeri u prethodnoj konfi. Ne znam što više reći

Naravno da nvidia i AMD ne mogu imati identičan kuler (zbog fizičkih razlika u dizajnu layouta na PCB-u), ali oboje su dual slot i veličinom su relativno blizu. Jedino AMD-ova ima regulaciju hlađenu glavnim hladnjakom, a nvidia ima odvojeni VRM hladnjak, ali dobro to je više stvar preference i potrebe

Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 27.01.2016. u 20:46.
dh41400 je offline   Reply With Quote