View Single Post
Staro 27.01.2016., 20:52   #2708
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Ima li tko ovakvu konfu?
Lol ... nikad ne znaš možda čovjeku samo treba CUDA

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Pricas o ovom MSI modelu?
Ako da, to je najlošije hlađenje od svih za 980 Ti nereferntne Ti modele (mislim da je od onda Asus fixao svoju Strixicu). Cooler je preslab. Večina ljudi koja je kupila je bila prisiljena na vodeno ići jer su temperature bile previsoke. Načitao sam se doslovno preko 1000 stranica razno raznih foruma kada sam ja bio u potrazi za 980 Ti modelom (fuckas službene reviewove kada oni to na bench mašinama vrte u klimatiziranim prostorima, bez stranica kucista).

TF4 je dobar sve do 980 obične, za Ti je daleko preslab. Najbolje on-air hlađenje od tih Ti modela ima Matrix od Asusa ali košta preko 7k kn , Palit Super Jetstream i oni ichill ili kako se vec zovu modeli (ali su ružni ). Zotac edicije isto super hlade, ali imaju bug u biosu ili negdje, a ovi šupci to ne žele fixati pa ih ljudi zanemaruju.
Ako je cooler dovoljan za 390-tke, mora biti dovoljan i za 980Ti

Posve je druga stvar što ljudi takve grafe guraju u kutije od cipela i kućišta sa nedovoljnim protokom, a toga sam se nagledao na malo više od 1000 stranica razno raznih foruma

To je glavni razlog zašto imam referentušu, jer imam specifičan kejs ... da stavim bilo koji drugi nereferentni cooler grafa bi se pregrijavala, zbog osnovnih zakona termodinamike i topline, koji nalažu da se objekt ne može ohladiti ispod temperature okoline, normalnim tj. konvencijalnim putem. Jedino što preostaje je smanjiti temperaturu okoline tj. zraka unutar kućišta, što je u mojem slučaju odrađeno direktnim izbacivanjem toplog zraka preko H100i i referentnog kulera na grafi.

Ovo mnogi ne razumiju, pa se i javljaju na tih 1000 stranica foruma. Nije slaganje računala za svakoga
dh41400 je offline   Reply With Quote