Tema: Prašina
View Single Post
Staro 07.01.2003., 10:58   #8
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Re: Prašina

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
OK, ljudi ovo sam morao slikati (slikano sa Olympusom C300 u 1984 x 1488 ali radi maksimuma koji moguće uploadad srezano ali mislim da se najbitniji dio još lijepo vidi). To je inače PC kasa jedne renomirane HR firme kojoj održavam PCe, crkla je inače ploča i napajanje ali to nije bitno bitna je količina prašine. To se mora slikati i pokazati, vidio sam sve i svašta alio ovo je trenutno prašinski rekorder koji je bio u mojoj kući.
ma nisi ti nista vidio...braticu neki dan donjeli starci neku kantu, 486 (inace je prilicno dobra jer kad je to vidio odlucio je konacno kupiti pravi komp )......i sad ja kao strucnjak otvorim to....
nikad u zivotu nisam vidio toliko prasine
da prasine, nesto poput paucine pune prasine plazilo je po komponentama.zivi uzas.
kako bi otkrio o cemu je zapravo rijec (kakav je komp) bio je potreban samsungov 1400w usisivac i cetkica za "fini rad".osjeco sam se ko jebeni arheolog dok sam prasio cetkicom po karticama i procesoru da bi vidio natpis na njima......
tek nakon sat vremena sve je izgledalo ko novo.i onda mi on kaze "ma jebes to, sljedeci mjesec od place kupujem novi komp"
doslo mi je da ga ubijem
greg SE je offline   Reply With Quote