View Single Post
Staro 27.01.2016., 11:12   #1344
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Vigilance imam. To je 3 red. Dakle dilema je između Superintendanta (3 red) i i AFT (4 red)....možda je AFT korisniji (bolji AA i secondary) jer iskreno, taj hydro i ne koristim puno....a još je AFT 4 perk pa se otvara 5 red...premium consumable koristim samo repair iako je i to vrlo upitno kod švapske krstarice. Jer prije će mi skinut hrpu HPa citadelom i slično neg mi zapalit brod...ne sjećam se kad su mi zapalili brod zadnji put...pogotovo ovi veliki brodovi...
Nisi još uletio u duel sa Mogamijem vidim. Jedini razlog superintendanta je Hydro ili Defensive fire, od kojih ćeš oboje koristiti rijetko sa njemcima ili bilo kojim CA.

AFT all the way. Pomaže kod AA i kod Secondary-a kad si u duelu sa DD-om (Pepsi i NO imaju recimo izuzetno dobre secondary-e).

Citiraj:
Autor Lun Pregled postova
Superintedent je najbolji skill u trećem redu za sve T8+ kapetane. Vigilance se obično ne uzima, jer se do T8 računa da znaš kako protiv DDova igrat.
Jest, ako ne koristiš premium Consumable. Ako koristiš premium, od zadnjeg patcha dobiješ +1 charge i još k tome kraći cooldown. Tako da ja na Carolini recimo imam Vigilance za +20%, te Aquisition module za dodatnih +20% što je suma sumarum +44% na originalni domet otkrivanja torpeda ako znaš matematiku.

Superintendant mi je beskoristan jer 5 healova rijetko da ću iskoristiti. Možda da vozim Yamato koji ima najbolji heal od svih BB-a, inače mi je 4 više nego dovoljno.

Ali zato sad sa DD-om imam 4 dima i engine boosta.

Ako već ne Vigilance, onda High Alert za CA. Nikako Superintendant IMHO.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote