View Single Post
Staro 27.01.2016., 10:18   #1342
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova

Misliš Superintendant ili Vigilance? Jer AFT je 4. red, a treba ti 4. red ako želiš 5. red. Po meni Vigilance all the way radi nedavnog buffa torpeda na višim tierima. Utoliko a bi ako jednog dana dosegnem Concealment Expert sa New Orelanseom radije uzeo Aquisition umjesto Concelament upgradea za još bolje otkrivanje torpeda. I jedno torpedo od Shimakaza je previše...

EDIT: Jedino ako misliš radi Hydro uzet Superintendant. Ali po meni radije uzmi premium Consumable Hydro, em brži cooldown i mislim da su 3 komada više nego dovoljna. Na T8+ su troškovi toliko visoki da je ionako svejedno.
.
Vigilance imam. To je 3 red. Dakle dilema je između Superintendanta (3 red) i i AFT (4 red)....možda je AFT korisniji (bolji AA i secondary) jer iskreno, taj hydro i ne koristim puno....a još je AFT 4 perk pa se otvara 5 red...premium consumable koristim samo repair iako je i to vrlo upitno kod švapske krstarice. Jer prije će mi skinut hrpu HPa citadelom i slično neg mi zapalit brod...ne sjećam se kad su mi zapalili brod zadnji put...pogotovo ovi veliki brodovi...
Tvrdi je offline   Reply With Quote