View Single Post
Staro 27.01.2016., 09:43   #1341
T}{OR
DBS
Moj komp
 
T}{OR's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,855
@ Gnujko: ima lakših i težih grindova. Što ideš gore to ti više fali iskusni kapetan. Evo sad ću uzet Hiryu danas ili sutra i grozim se T6 aviona (moraš sve upgrade-at na T7) i kapetana u re-traningu. Da ne spominjem stock Pepsi i Colorado koji je možda najgori stock brod u svom tieru...

Na T8+ domet je sve jer svi snajpaju. A CA mora igrat na stealth, ako vidiš da pucaju po tebi jednostavno prestani uzvraćat paljbu i nestaneš im s radara. Nope Orlan ima 10,8 km sa concealment upgradeom.

Misliš Superintendant ili Vigilance? Jer AFT je 4. red, a treba ti 4. red ako želiš 5. red. Po meni Vigilance all the way radi nedavnog buffa torpeda na višim tierima. Utoliko a bi ako jednog dana dosegnem Concealment Expert sa New Orelanseom radije uzeo Aquisition umjesto Concelament upgradea za još bolje otkrivanje torpeda. I jedno torpedo od Shimakaza je previše...

EDIT: Jedino ako misliš radi Hydro uzet Superintendant. Ali po meni radije uzmi premium Consumable Hydro, em brži cooldown i mislim da su 3 komada više nego dovoljna. Na T8+ su troškovi toliko visoki da je ionako svejedno.


@ Lun: Da, ne zavidim ti na T9 koji slijedi, s druge strane Iowa je navodno bolja verzija Caroline sa preciznijim topovima i uskim profilom kad držiš nos okrenut prema neprijatelju.

Primjer Caroline protiv 2 Yamata (nije najnoviji filmić, ali svejedno):



- Dokaz da ovo sa slabim oklopom na boku od Caroline ne drži vodu jer nema tog BB-a na T8+ (osim možda Bismarcka/Tirpitza) koji će popit salvu u bok bez citadele.
__________________

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 27.01.2016. u 09:53.
T}{OR je offline   Reply With Quote