Citiraj:
Autor T}{OR
Rješio konačno i zadnju T-2 misiju. Još mi fale samo 3 pobjede sa CA za maksimalnih 179 bodova. Sutra...
Kao netko tko vozi CV u zadnje vrijeme reći ću ti da možda lik nije uopće bio svjestan što (mu brod) radi. Većinu vremena si na autopilotu, ili u žaru borbe ostaviš CV da skreće u nekom smjeru dok si kontrolirao svoje avione i istovremeno izbjegavao torpeda, samo da bi skužio kako te ili autopilot (miš se na neku foru prebaci na brod sa aviona) pojavio u fajtu od kojeg si htio ploviti u suprotnom smjeru. Barem sam dvije partije izgubio sa Ryujom radi glupog autopilota.
Igranje CV-a traži puno koncentracije, vježbanja i najgore multitaskinga ako igraš IJN jer Hiryu već ima 6 eskadrila u zraku. Treba naučit disciplinu nakon svakog napada provjerit što ti se događa sa brodom. U većini vremena to i radim, ali zaboravi se u žaru borbe... 
|
Nije se on zaboravio, već prije nego je umro rekao "Pensacola, he's yours", i to u smislu da je on tenkao nagata dok ga pensacola ubije. Doduše bio je na low HP ali nema šanse da bi ga pensacola ubila na vrijeme, em tu je i drugi nagato.
I ja sam dogurao do rangera, i ovakve gluposti mi ne padaju napamet. Znam da je vjerovatno ostao bez aviona, ali ako vidiš da vodimo na bodove i dvije minute su do kraja partije onda se zabiješ u kut mape i odeš AFK.