a znam ja na srecu hvala bogu nisam imo takve faze

da se razumijemo slusam od svega po malo jer dosta bendova su smece al zalomi im se poneka odlicna pjesma.
ja postujem da svako voli svoje al imam problem kad mi neko doleti i pocne srat da Hendrix nema pojma i da je Morrison kretan a taj neko slusa neznam Rancid i te fore, pa ti likovi nit neznaju svirat nit imaju ista vrijedno spomena (to se odnosi na vecinu punk bendova).
Al zalomi se i meni pa poslusam nekad nesto al da cu to hvalit ili za 2 godine slusat? Necu... Doorse, Zeppelin, Claptona, BBKa i sl. sigurno ocu
Ja sam primjetio jednu pravilnost kod vecine koja me okruzuje -
od 1.-4. osnovne slusaju neke gluparije sta vrte na tvu
4-6. pocnu slust MTV pop shit
7-8 tu ili pocnu rap ili metal al u oba slucaja obavezni su ili siroke hlace ili crne majice i lanci

1-2 srednje pocnu slusat rock i grunge
2-3 punk
3-4 reggae
poslje neznam jer sam sad tek 3. razred
samo mala napomena postujem sve oblike glazbenog izricaja osim cajki, sve ostalo mogu poslusat ili podnjet ovisi o cem se prica. Takodjer nebi iso tako daleko da kazem da neki raperi nevaljaju jer ja to ne slusam i neznam, al znam postovat razliku između komercijalnog smeca i prave glazbe. O metalu nebi puno jer volim maiden al oni su meni vise neki hard rock pa sta god pricali klinci iz 7. razreda koji furaju metallica majice. Al o tim zanrovima neznam previse pa necu. Osto sam na rocku i zato jos jednom ponavljam, rock danas je za k***c jer ovo danas je sve tesko smece, hrpa klinaca sa skupim gitarama koje spajaju u skupa pojacala sa dobrim efektima da sto vise prikriju nedostatak talenta (bar vecini ljudi se onda cini kao da oni stvarno i znaju svirat)