View Single Post
Staro 26.01.2016., 15:08   #1333
T}{OR
DBS
Moj komp
 
T}{OR's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,855
Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Kineski Gremy i Benson...hehe...ha čuj, trebaju im kineski novci...
Nego ja se nedam u te 79 i t10 partije...jebeš ti Yamata kad su partije takve kakve jesu (uglavnom dosadne) a ekonomija koma...pa nedam te pare....Ovo freeXP za 300kn....ma dajte hehe
Vjeruj mi, T8+ život je puno lagodniji kao BB. Ne plivaš nakon jedne greške. A Yamato je OP brod po dizajnu, tako da ako se išta gore isplati voziti to je Yamato, zajedno sa Midwayem i Shimakazeom, te eventualno Zao koji ima perfomanse skoro kao BB.

Druga strana što su partije dosadne, IMHO primarno radi ekonomije.


A za ove kineske brodove, well played WG, well played: prvo naprave Bensona najboljim T8 DD i sad ga prefarbaju u Kineske boje te stave kao premium. Sreća što je nova zemlja pa ekipa neće moć prebacivat kapetane na njega nego moraju od nule krenuti. Tako da neće bit Last Stand situacija gdje mu onesposobiš motor a on i dalje vozi...

Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Ma Izumo, radije uzmem premium a free exp bacim na hull B. Sta se tice kapetana, i gledajuc koji je Yamato trosak, sa Atagom zaradim pare i skillam kapetana.

Koliko citam, ekipa jednostavno mrzi taj brod, ogroman, spor, glavna si meta torpeda jer nemozes dodgeat nista, da bi ista tankao, moras zaboravit trecu turetu. Vec vidim koja ce to bit komedija.
Jesi igrao Carolinu? Ja sam imao strah od toga da se stražnja kupola ne koristi i specifičan način igranja. No nakon malo uhodavanja s Carolinom si u stanju povuć cijeli tim za sobom do pobjede. Npr. ona iritantna mapa Trap gdje je uvijek makljaža dolje na bazi A. Sparkiraš se nosom okrenutim malo izvan baze (pod uvjetom da su ispred tebe tvoji DD) sa 1/4 brzine i da vidiš kako se brzo ekipa razbježi.
__________________

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote