View Single Post
Staro 26.01.2016., 15:02   #12
Redline
Premium
Moj komp

Redline's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor B-Link Pregled postova
Sve 5...dobio sam odg...hvala svima ✌️

EDIT: eto kupio sam delock 4k adapter (displayport to dual dvi) i dvi kabel i eto ne radi niti ta kombinacija...zato sam i pisao problem jer sam mislio da ce mi se to desiti...eto info za sve ljude Dell 2515h monitor ne moze isporuciti vecu rezu od 2048*1152 ako se ne koristi display port, HDMI nema sanse osim ako ne prisilis monitor preko custom resolution ali to je sranje opcija...

Jedina opcija u mome slucaju je da promijenim graficku i to je to...adapteri i prebrikavanja ne znace nista...

Pa eto ako netko prodaje neku grafu sa garancijom i displayport izlazom, ja sam kupac
Ne trljaj gluposti, meni je autodetektiralo 1440p i radi najnormalnije na Intelevoj integriranoj grafici sa HDMI kablom i tako još 99% drugima. Da HDMI port ne može isporučiti nativnu rezoluciju monitora nebi ga na prvom mjestu ugrađivali. Da si bolje istražil netm bi saznal da problemi koji se pojavljuju u pravilu se odnose na drivere i starije verzije HDMI kabla, a uostalom ako PC ne detektira 1440p ti možeš postaviti custom rez., na nativnu od monitora, tak da nije sranje i ne vidim zakaj bi bilo sranje kak ti navodiš.
Redline je offline   Reply With Quote