View Single Post
Staro 26.01.2016., 13:06   #1329
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Pa da, neznam za Hippera, al T8 Mogami je odlican brod AKO imas 155mm i AFT. Onda mozes diktirat borbe i imas vremena okrenit brod kad pise incoming, al ako moram pric na 15km za opalit sa 203mm onda te svak tuce sa svime.
Sad imam istrazenu Ibuki, koju cu rijesit kad zavrsim Yamata, zasad Amagi na 120k expa, onda Izumo a ako za ijedan brod platim za free exp da ga preskocim, to ce bit Izumo.
Nazad na CA liniju, problem na T8+ je sta svi imaju topove da te unakaze prvim hitom, nebrojeno puta sam sa Amagijem na startu runde opalio na 18-20km cruiser pa sta bude-bude i roknem mu 1-2 citadele, vise se ja cudim od njega, defakto mu je cijela runda unistena. Tako da je stvarno tesko i mukotrpno sa krstaricama na T8+, il te BB spici da ti se smrkne il te 2 shime pocaste sa 30 torpeda pa se misli.

Sad je stvar malo bolja jer T9+ imaju i repair, a Ibuki ima i range mod upgrade, tako da roka sa 18+km, neznam tocno. Al nekako zazirem od toga grinda.

Bas sad bacio racunicu. Best case scenario pretvaranje free expa za zlatnike bi me ispalo 12.500 dubloona, znaci cca 300kn da preskocim Izuma. Il da uzmem premium 7 dana da odradim taj grind.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 26.01.2016. u 13:13.
BladeRy je offline   Reply With Quote