@buljaka Imas druge forume za trolanje gdje ce ti to prolaziti.
@ostali Dobro, nisam strucnjak sto se tice toga, ali sam zakljucad donio na temelju cinjenica, da mi MAX TV nije stekao od kad su ga navodno popravili (bio je i majstor kod kcue i ensto su kao podesavali na paricama)
Od onda mi MAX TV nije stekao, da bi sad nakon resetiranja odnosno iskljucivanja sportskog paketa opet zastekao tu i tamo ponekad MAX TV, onak standardno, zamrzavanje slike, artefacti i tak. I vidno vidljiva bolja kvaliteta slike sada nego prije.
Pa sam izracunao 2 sa 2, ako sam prije imao mutnu sliku i nije stekao MAX Tv, znaci da su mi slali manje podataka (slabiju sliku) pa je linija drzala.
A sada kada su mi poceli na oko vidljivo bolju sliku slat opet linija zna zastekat.
Mislim logicno je zakljucit. Ali ako kazete da nemoze onda dobro. Ali mene samo zanima jel vi to govorite iz iskustva, nekog znanja ili onak napamet: SD je SD HD je HD. jos ejdnom akzem, ne razumijem se u ovo, ali znam da se podaci mogu slat slabiji, jaci, kvalitetniji, manje kvalitetniji, brze, sporije, etc etc.