Citiraj:
Autor BladeRy
Ja sam na 154 zasad, neke misije mi se apsolutno ne igra. Tipa pobjedi toliko i toliko sa DDom i CVom. DD imam T5, carriera sam prodao jer mi je dosadan gameplay. I 3 misije sa T2-3-4 da potopim brodove, ni to mi se igra. To vidim hoce mi falit na kraju pa odrusham to u najgorem slucaju.
|
Ja idem all in, jer hoću daj DD. Što se tiče CV gameplay-a, konačno sam "prokljuvio" Ryuja, imam solidni 55% WR na njemu i mogu presudit partiju. Još mi soma XP-a fali do Hiryua za koji čujem da je ogromno poboljšanje sa 6 eskadrila u zraku. Tako da mi ove misije 10 pobjeda sa CV-om nisu teško pale. Ni meni se ne igra T2 i T3 ali su one barem zabavne. Kako Lun veli, obavezno uzet neki brod s torpedima. Tu ekipa ne izbjegava i plovi ravno ko po tračnicama.
Iznimka je jedino što ima strašno puno CV-a najednom, i ako uletiš u partiju sa iskusnim CV igračima kao ja jučer onda si cannon fodder jer USN manual drop radi masakr nižim BB-ima koji defakto nemaju AA zaštitu.
Mogu samo reći da se jako osjeti ako je na drugoj strani loš CV igrač. Već samo to može presuditi partiju. A najveća glupost je Air Superiority loadout na CV-ima. To bi trebalo zabraniti i maknuti iz igre kompletno. Ekipa koja to igra ne zna ili jednostavno farma killove na avionima. U početku me to jako iritiralo kao IJN CV jer je tu USN strašno OP sa em više lovaca i em jačim lovcima - ali kad sam skužio taktike mamljenja da mu pojedem cijelu eskradrillu sa strafe napadom. 2 takva napada i on više nema rezervnih aviona.
Citiraj:
Autor gnujko
T8 više ne igram u random..pogotovo ne sa stock brodom i kapetanom na retrainingu (btw, uopće nije na 50% skilla jer neki skilovi uopće ne rade, kao npr. upozorenje da ide salva)...čim sam prešao u ranked preporodio sam se...
Random samo u diviziji...
|
Potpuno poznat osjećaj. CA u T8 partijama je strašna stvar i velika promjena naprema T7. Nema zajebancije jer je tu ekipa koja većinom zna što radi, a i oni koji ne znaju imaju oružje za sjebat te. Život CA u T8+ partijama je kratak ako nisi oprezan 110% vremena.
Sa pozicije T8 BB-a, nekako mi se čini da sam više najviši tier nego sa T8 CA. T8 BB puno lakše preživljava u T10 partiji, kako god se okrene...
That said, mislim da ću probat Nope Orlana opet uskoro (nakon što odradim ove misije i Hiryu se usidri u luci potpuno otključan) jer nisam imao dobar pristup T-8 partijama. Carolina je to promijenila.