View Single Post
Staro 25.01.2016., 16:11   #1
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
TCOM Salje razlicite kvalitete slike

Neznam dali sam u dobrom topicu, ali evo da napisem par stvari koje sam danas primjetio.

Tu sam pisao svoje probleme s tcomom:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...as#post2807162

Rijesili su moj problem tako da su mi smanjili kvalitetu slike. Zamisli, uvalili su mi proizvod i smanjili kvalitetu slike jer najbolju kvalitetu nemogu stabilno prenositi. I nebi ja to ni skuzio da nemam TV od 140cm. I nisam odmah skuzio, slika mi je bila onak malo mutnija, kada bi recimo gledao neki youtube full hd na tve slika je bila odlicna, dok na max tveu nijedan program nije imao cistu sliku onak kristalno cistu kao na youtube.

Da bi se sad zeznuli, u ovom trenutku. Jucer mi je istekao sportski paket pa su morali resetirati, uzeti mi taj paket s racuna. Ali nisu vratili staru losu sliku nego mi uvalili novu sliku. Kvalitetnu sliku, i razlika je okom vidljiva, kao da gledam drugi TV.

Ali nazalost izgleda da tu kvalitetnu sliku nemogu dogurat do mene jer slika trza, steka i morat cu zvat i reci im da mi posalju slabiju kvalitetu slike? Pa cemu onda 140cm televizor i cemu onda uopce gledati TV?

Trazio bi savjet nekoga tko mi moze pomoci sto da sad radim? Jel mogu raskinuti ugovor ako oni meni nemogu poslat najkvalitetniju sliku? Mislim pa necu placat nesto a oni ce meni poslat onu srot sliku.

EDIT:
ja bi njih trebao tuziti, ja sam pola godine gledao mutnu sliku i placao im!!! Kvario oci i sebi i familiji...